Destination London

Resa till London

VÄLKOMMEN TILL DESTINATION LONDON - DEN PERSONLIGA BOKNINGSSIDAN


Planerar du att resa till London? Då har du hittat rätt!

London har något för alla 

Besök en av världens kanske mest mångfacetterade städer! Ät gott till rimliga priser på någon av London´s uppsjö av utmärkta restauranger, gör ett besök på en fantastisk attraktion eller bara flanera längs med stadens gator, gränder och parker. Ett besök på Wembley Stadium kanske lockar eller upplev Docklands med sina moderna skrapor, den enorma "O2-arenan", som återupplivats som bl.a. idrotts-, konsert- och evenemangshallar. Utforska ett av Europas största shoppingcenter, Westfield Stratford, direkt intill Olympiska parken, eller Westfield Shepherds Bush, strax väster om centrum. Bägge nås lätt med tunnelbana. Fynda på marknader eller i eleganta butiker och unna er samtidigt några trevliga dagar och kvällar i denna spännande stad.

Varför inte uppleva en av Londons många fina musikaler? Se klassikern Lion King, suveräna Wicked eller de senaste nyheterna Dreamgirls och TINA - The Tina Turner Musical. Varför inte återuppleva någon av de etablerade långkörarna som t.ex. Phantom of the Opera, Les Miserables eller Mamma Mia? Lika starka och aktuella nu som när de startade.

Shopping i världsklass, teatrar, muséer, gallerier, nattklubbar, fotboll och restauranger. Du behöver egentligen ingen speciell anledning för att besöka London. När Du väl är här kommer du garanterat att hitta en! 

Välkommen till Destination London. Vi ser fram emot att göra er Londonvistelse minnesvärd!

bild på destination london


Om Destination London

Destination London består av ett svensktalande team på plats i London som brinner för att hjälpa er att boka eran drömresa till Storbritannien! På vår hemsida kan du själv boka hotell, musikalbiljetter, attraktioner och middagar, men tveka inte att höra av dig om du vill ha vår hjälp med bokningen.

Vi arbetar kontinuerligt med nya uppdateringar på hemsidan, så kom gärna tillbaka och "hälsa på" med jämna mellanrum för nyheter, tips m.m. Besök gärna några av våra underflikar för mer tips och inspiration om t.ex. musikaler, marknader, muséer. Under fliken Vårt UK hittar ni tips på andra resmål i Storbritannien, så som Cardiff i spännande Wales eller Edinburgh i vackra Skottland.

Hittar ni inte det ni söker så skicka gärna ett e-mail info@destinationlondon.se eller slå en signal +44 (0)20 8920 6739. 


"When a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford."
Samuel JohnsonBOKA NU KONTAKTA OSS
info@destinationlondon.seOm ossVillkor