Destination London

Om oss


Titta gärna runt på vår hemsida för mer information om våra tjänster och tveka inte att kontakta oss om Du har frågor eller önskemål. Vi gör alltid vårt yttersta för att besvara alla möjliga och omöjliga frågor på bästa sätt! Se längre ner på sidan för exempel på frågor vi har besvarat! 

DestinationLondon är här för att göra det så enkelt och billigt som möjligt att boka hotell och evenemangsbiljetter i London och Storbritannien. Vår bas är i London och vi har således förhandlat konkurrenskraftiga priser direkt från hotellen utan mellanhänder. Vi har svensk- och skandinavisktalande personal med över 24 års erfarenhet av hotell- och resebranschen i London och Storbritannien.

På DestinationLondon strävar vi efter att ge dig en så personlig service som möjligt. Har du frågor och funderingar är det bara att mejla eller ringa, så får du svar av skandinavisktalande personal på plats i London!

Ärlighet varar längst...
DestinationLondon startades då vi upptäckte en brist på nätsidor som känns såväl lättillgängliga som pålitliga. Det finns alltför många bokningssajter som är både komplicerade, opersonliga och dyra och som ibland lovar mer än de kan hålla. 

Syftet med vår sida är att det skall vara enkelt, tydligt, billigt och inte minst pålitligt att boka genom oss. Det är så vi får nöjda kunder som återkommer till oss och som rekommenderar DestinationLondon för vänner och bekanta!

Vår affärsidé är helt enkelt att på ett okomplicerat sätt erbjuda en prisvärd hotell- och biljettservice, genom en effektiv organisation präglad av omtanke och ärlighet.


Här följer några av frågorna vi fått och besvarat:

"Har ni någon uppfattning om hur mycket det kostar att åka taxi från Heathrow till St Giles hotel?" Carl
"Räknas en 12-åring som vuxen? Jag reser som ensam mamma med min dotter." Sara
"Kan ni rekommendera någon bra Arsenal-pub?" Pär
"Är bokningen bindande? En av oss är lite äldre och man vet ju aldrig..." Svea
"En liten fråga: Borde jag packa badbyxorna?" Pär (igen!)
"Jag har stora fötter och för flera år sedan köpte jag skor i en butik i London, tror den hette Saxon. Finns den kvar eller kan ni rekommendera andra butiker för oss storfotade?" Sonja


BOKA NU KONTAKTA OSS
info@destinationlondon.seOm ossVillkor