Destination London

Vårt UK

Du vet väl om att vi även hjälper till med resor och boende i Skottland, Wales, Nordirland, Jersey och övriga brittiska ö-världen? På flikarna under Vårt UK hittar ni några exempel på vad vi kan erbjuda, men tveka inte att kontakta oss för mer specifika önskemål!

Information för grupper

Konferens

Ska företaget konferera? Vi kan erbjuda allt från mötesrum i storstaden till lite mer ovanliga alternativ. Varför inte upptäcka vackra Wales? Låt oss på DestinationLondon få ta fram förslag på boende, konferensmöjligheter samt transferbussar och middagar – allt utifrån era specifika behov och önskemål!

Gruppresor

Varför inte bjuda över släkten på 50-årskalas på ett slott i Skottland? Vi hjälper dig med prisvärda förslag: från lyxigaste slottsmiddagar med highland dancing och säckpipor till mer rustik självhushållning – slottsspöket ingår i priset! Kontakta oss med din budget, så tar vi fram ett passande förslag!

Fotbollsresa

Vi har god kontakt med de flesta storklubbar både i och utanför London. Ta med gänget och upplev en av Englands största sporter på plats! Vi bokar in er på bra och prisvärda hotell och fixar biljetterna, oavsett om det är Premier League, Champions League eller en Cup-match. På vår förstasida har vi ofta fotbollserbjudanden och paketpriser. Kontakta oss för mer info!
 

 

 

 BOKA NU KONTAKTA OSS
info@destinationlondon.seOm ossVillkor