Destination London

Destination London

VÄLKOMMEN TILL DESTINATION LONDON - OCH VÅR PERSONLIGA BOKNINGSSIDA.
Världens kanske mest mångfacetterade stad önskar er alla varmt välkomna!

Välkommen till vår nya hemsida! Vi arbetar kontinuerligt med nya uppdateringar, så kom gärna tillbaka och "hälsa på" med jämna mellanrum för nyheter, tips m.m. Besök gärna några av våra underflikar för mer tips och inspiration om t.ex. musikaler, marknader, restauranger. Under fliken Vårt UK hittar ni tips på andra resmål i Storbritannien, så som Cardiff i spännande Wales eller Edinburgh i vackra Skottland. Hittar ni inte det ni söker så skicka gärna en e-mail eller slå en signal. Den kommer inte att bli helt automatiserad som de större hotellboknings-sajterna, utan vi föredrar att hålla en personlig relation till våra kunder och sy ihop paket efter era önskemål och våra rekommendationer. Vår erfarenhet visar att det ger nöjdare kunder.


Varför inte planera in några härliga dagar och kvällar i London! Äta gott till rimliga priser på någon av London´s uppsjö av utmärkta restauranger, ett besök på en fantastisk attraktion eller bara flanera i stadens gator, gränder och parker.
Ett besök på Wembley Stadium kanske lockar eller upplev Docklands med sina moderna skrapor, den enorma "O2-arenan", som återupplivats som bl.a. idrotts-, konsert- och evenemangshallar. Besök ett av Europas största shoppingcenter, Westfield i Stratford, direkt intill Olympiska parken, eller Westfield Shepherds Bush, strax väster om centrum. Bägge nås lätt med bl.a. tunnelbana. Fynda på marknader eller i eleganta butiker och unna er samtidigt några trevliga dagar och kvällar i denna spännande stad.

Varför inte uppleva en av Londons många fina musikaler? Se klassikern Lion King, suveräna Wicked eller de senaste nyheterna Dreamgirls och Aladdin. Varför inte återuppleva någon av de etablerade långkörarna som t.ex. Phantom of the Opera, Les Miserables eller Mamma Mia? Lika starka och aktuella nu som när de startade.

London har något för alla - shopping i världsklass, teatrar, muséer, gallerier, nattklubbar, fotboll och restauranger. Du behöver egentligen ingen speciell anledning för att besöka London. När Du väl är här kommer du garanterat att hitta en! 

Välkommen till Destination London. Vi ser fram emot att göra er Londonvistelse minnesvärd!

"When a man is tired of London, he is tired of life; for there is in London all that life can afford."
Samuel JohnsonOm ossVillkor
Cookies