Destination London

Teater

Vi bokar biljetter till de flesta av Londons teatrar och shower.

Det lönar sig att vara ute i god tid och på så sätt få tillgång till bättre platser på teatrarna. De mest populära musikalerna förbokas långt i förväg, framför allt fredags- och lördagsföreställningarna. 
 
Boka era biljetter här!
 
musikaler biljetter london
biljetter till musikal i london
 
Hur får ni era biljetter?


Teater & musikalbiljetter hämtas vanligen ut på respektive teaters biljettkontor strax innan föreställning (kallas Collection Box Office eller ”CoBo”). Vi sänder, då ni bokat, en voucher med referensnummer mm, via e-mail som ni skriver ut och visar upp på teatern och får således era biljetter. Detta är den absolut säkraste och smidigaste metoden. I undantagsfall skickas biljetter till er per post eller levereras till ert hotell.

Här hittar ni aktuell information om de mest populära musikalerna. Klicka på länken "Info" i listan till höger för att få mer information om uppsättningarna. Därifrån går det sedan att direkt göra en bokningsförfrågan.

 
teater biljetter london
biljetter till teater london
 
Platsinformation
Stalls - engelska benämningen på parkett, pris för plats på parkett hamnar alltid i dyraste prisläget.

Circle / Royal Circle / Dress Circle - flera benämningar för samma sak, dvs första balkong (där de kungliga har sin plats, därav Royal) Främre delen av första balkong tillhör också högsta prisläget. Bakre del av första balkong är generellt sett något billigare.

Upper Circle / Grand Circle - övre balkong och billigaste biljettkategorin. Också här gäller oftast att främre delen är något dyrare än den bakre.

Balcony - är den absolut översta våningen, men  finns inte på alla teatrar. Det sluttar brant, men man kan hitta billiga biljetter. 

OBS! Vissa teatrar har sina egna benämningar på de olika sektionerna. Vi reder ut begreppen då vi svarar på er förfrågan.

Avbokning/annullering av biljetter
Alla biljettbeställningar är bindande i och med att betalning genomförs. Refundering görs ej vid eventuell avbokning. Om avbokning ändå måste ske, gör vi vårt bästa för att hjälpa till med återförsäljning av biljetter, dock utan någon garanti. En administrativ avgift uttages vanligen för denna service. Om ossVillkor