Destination London

Musikaler & Teater

London är världsberömt för sina fantastiska musikaler med enastående skådespelare, proffsiga rekvisita och förtrollande musik som inte lämnar någon oberörd. Med en stor blandning av gamla och nya produktioner finns alltid något som passar alla.
Boka dina biljetter här och kontakta oss för personlig service här!

The School of Rock - denna musikal följer Dewey Finn, en misslyckad rockstjärna, och baserad på filmen med samma namn. Han tar ett vikariejobb på en privatskola och väcker ett rockintresse hos de musikaliska barnen de inte visste de hade. 
Se denna fantastiska show där barnen både spelar och sjunger live på scenen coh gå från teatern med ett leende på läpparna!

Les Misérables - en fängslande berättelse om krossade drömmar och olycklig kärlek, passion, offer och en kamp om överlevnad i 1900-talets Frankrike . Med låtarna "I Dreamed A Dream", "Bring Him Home", "One Day More" och "On My Own" är Les Misérables showen av shower.

The Phantom of the Opera - den legendariska kärlekshistorian av Andrew Lloyd Webbers fascinerande och oförglömliga succé The Phantom of the Opera bjuder på hisnande specialeffekter och fantastisk musik.

The Lion King - den fantastiska musikalen The Lion King, baserad på Disney-filmen, passar både vuxna och barn. Denna spektakulära produktion exploderar av härliga färger, fantastiska effekter och förtrollande musik. Du kommer garanterat att lämna teatern med ett stort leende på läpparna och vara enormt imponerad av scenografin och skådespelarna.

Kinky Boots – en feel-good musikal med en stor portion humor. Handlingen bygger på den brittiska filmen Kinky Boots från 2005 som handlar om en kämpande, familjeägd engelsk skofabrik som undviker konkurs då fabrikschefen Charlie lägger fram en plan att tillverka special-skor för dragqueens i stället för de klassiska herrskor hans firma är känd för. För att rädda sina anställda från att bli av med jobben går Charlie ihop med dragqueenen Lola för att rädda verksamheten. Cyndi Lauper har skrivit musik och text. Musikalen kommer för närvarande att gå fram till 24 mars 2018. 

Motown The Musical - Med bara 800 dollar lånat från sin familj, går Motown-grundaren Berry Gordy från fjäderlätt boxare till en kraftig musikmogul som upptäcker och lanserar karriärer som Diana Ross, The Supremes, Michael Jackson och Jackson 5, Stevie Wonder, Smokey, Marvin Gaye och många fler. Motown The Musical avslöjar historien om det legendariska skivbolaget som förändrade musikhistorien och skapade soundtracket av en generation. Den fantastiska musiken inkluderar låtar som "My Girl", "Dancing In The Street", "Ain’t No Mountain High Enough" och "I Heard It Through The Grapevine".

Matilda – Matilda är den 5-åriga flickan som älskar att läsa och kan lösa de mest invecklade mattetalen. Hennes föräldrar hånar Mathilda och är allmänt elaka. Livet är inte mycket bättre i skolan, där den monstruösa rektorn miss Trunchbull skrämmer slag på BÅDE lärare och elever. En vacker dag upptäcker Matilda att hon har en mycket speciell förmåga och bestämmer att det är dags för de vuxna att få lära sig en läxa. Baserad på Roald Dahl’s berömda bok med samma namn.

Wicked - bygger på den hyllade romanen av Gregory Maguire som har gett en nytolkning till berättelserna och figurerna som skapats av L. Frank Baum i "Den underbara trollkarlen från Oz". Wicked berättar den otroliga historien om en osannolik men djup vänskap mellan två flickor som först möts som studenter av trolldom.

Aladdin – har äntligen kommit till London! Följ historien om den unga, fattiga mannen Aladdin som upptäcker en ande i en lampa och använder sin önskan för att gifta sig med prinsessan Jasmine och att ta ner sultanen från tronen. Med de berömda låtarna ”A Whole New World”, ”Prince Ali”, ”One Jump Ahead” och ”Arabian Nights”.

Mamma Mia – den berömda musikalen baserad på ABBA-låtar är fortfarande lika populär som sedan premiären år 1999. En feelgood-musikal med hitlåtar som ”Money, Money, Money”, ”Dancing Queen”, “The Winner Takes It All” och “Super Trouper”. 20-åriga Sophie planerar sitt bröllop med fästmannen Sky, och vill väldigt gärna ha sin pappa närvarande. Problemet är bara att hon inte vet vem han är. Sophie hittar sin mammas gamla dagbok som nämner tre potentiella män och bjuder in alla tre, för att försöka lista ut vem som är hennes pappa.

Thriller Live – en spektakulär musikal-konsert som hyllar Michael Jackson. Showen tar dig genom en elektrifierande resa av The King of Pop’s 45 års musikhistoria, från pop och rock till soul och disco. Jacksons legendariska liveframträdanden och innovativa danssteg utförs med stil, precision och passion, och detta är en show som du aldrig kommer att glömma!

Dreamgirls – denna musikal transporterar dig tillbaka till en revolutionär tid i den amerikanska musikhistorien och följer en grupp unga kvinnor från Chicago. Trion "The Dreams" lär sig den hårda vägen att showbusiness och berömmelse inte alltid är så glamoröst som det kan verka... Med låtar som “And I Am Telling You I’m Not Going”, “I Am Changing”, “One Night Only” and “Listen”. Musikalen kommer för närvarande att gå fram till 10 februari 2018. Om ossVillkor
Cookies