Destination London

Irland

Förutom Storbritannien bokar vi även den vackra gröna ön Irland. Här finns många natursköna platser att besöka och en fantastisk pubkultur att ta del av. Vi hjälper gärna till med era bokningar.

 

Dublin
Dublin har allt, en charmig blandning av det medeltida, det georgianska och modern arkitektur, en rik historia och kultur, en legendarisk litterär tradition, underbar shopping, restauranger, nattliv och naturligtvis fantastiska karaktärer! I Dublin hittar du ett överflöd av turistattraktioner att upptäcka och utforska, från Guinness Storehouse, livliga Temple Bar och fantastiska whiskeydestillerier till den vackra Christ Church Cathedral, Trinity College och intressanta Glasnevin Cemetery. Oavsett om ditt intresse är sport, historia, konst eller litteratur, om du vill besöka ett zoo, äta i ett slott eller följa i fotspåren av Dublins många musikaliska storheter, det finns något för alla i Dublin!

 

Killarney
Det finns många anledningar till att Killarney är den bästa utgångspunkten för att utforska Irlands spektakulära South West. Det är centralt beläget och är start och slutpunkt för Ring of Kerry och Dingle Peninsula. Folket här har även en 250 år lång erfarenhet av arbete inom turismen, så välkomnandet du får är både professionellt och vänligt. Slutligen, i sig, är Killarney Town & Valley värda flera dagars upptäcktsfärder oavsett dina intressen.
Killarney erbjuder bland annat spektakulära landskap, djurliv och vildmark, historia och kulturarv, friluftsliv, restauranger och underhållning, wellness och välbefinnande, och mycket, mycket mer.

 

Galway
Galway City är en blomstrande, bohemisk, kulturell stad på Irlands västkust. Förutom att vara en populär havsnära destination med vackra stränder och den långa slingrande strandpromenaden, har staden också ett livligt centrum.
Staden är en glädje att utforska med sina kullerstensbelagda labyrintiska gator, färgglada butiksfasader och hektiska café och barkultur. Staden är också känd för sina många festivaler under året, med enorma folkmängder som samlas för den årliga Galway Arts Festival och många andra evenemang.

 

Kinsale
Kinsale i grevskapet Cork är en av de mest pittoreska, populära och fashionabla semesterorterna vid södra Irlands västkust. Känd för sin hamn i Kinsale, det gynnsamma milda klimatet och dess lugna hamn gör Kinsale till den perfekta platsen för segling, havsfiske, delfin och valskådnings-resor, gourmetrestauranger och golf. 
Kinsale ligger mycket tillgängligt bara 30 minuter från Corks flygplats. På nolltid kan du ta in de vackra vyerna, utforska de smala gatorna, besöka konstgallerier, utforska Sandy Cove-området med sin strand, ta in vyerna från Charles Fort, besöka små hantverksbutiker eller helt enkelt njuta av en gourmetmåltid i en av Kinsales många restauranger.
  
 

Cork
Cork är en stad omgiven av historia med ett rikt kulturellt förflutet som fortfarande märks av idag. Här finns över 26 festivaler, bara i staden Cork, och några av de festivalerna är Guinness Cork Jazz Festival och Cork International Choral Festival.
Cork är en destination på frammarsch och perfekt både för turister och affärsresenärer, med bra konferensmöjligheter, golfbanor i världsklass och massor olika aktiviteter som sträcker sig från avslappnande till äventyrliga. BOKA NU KONTAKTA OSS
info@destinationlondon.seOm ossVillkor