Destination London

Attraktioner i London

Du kan boka attraktioner och musikaler på vår nya bokningssida här.

För fotbollsbokningar finner du det preliminära programmet för Premier League Season 18/19 här!
De första matchändringarna beräknas vara klara andra veckan i juli (ca vecka 27). Kontakta oss gärna redan nu för bokning av fotbollspaket! 

The Original Tour's röda bussar

Ta en tur med en av The Original Tour's röda bussar, där du får chansen att uppleva sightseeing av London på ett smidigt sätt. Med dessa bussar får du se allt från London Eye, Tower of London, St Paul's Cathedral och mycket annat. Du går av och på bussen precis som det passar dig själv! Varför inte stanna till vid något av de kända museerna och spendera ett par timmar på National History Museum eller Science Museum, eller hoppa av vid Hyde Park och ta en promenad i parken.

London Eye

Njut av den fantastiska utsikten över staden i London Eye, en av Londons mest populära attraktioner. Från det 135 meter höga berömda hjulet kan du beundra bland annat House of Parliament, Canary Wharf, Themsen och The Shard. Undvik köer genom att boka Fast Track-biljetter.

attraktioner i london

Madame Tussauds

Besök Madame Tussauds och gå på röda mattan med kändisarna. Här finns vaxdockor av kändisar så som David Beckham, Barack Obama, Beyonce, den brittiska Kungafamiljen och The Beatles.

Warner Bros. Studio Tour

Warner Bros. Studio Tour erbjuder en upplevelse utöver det vanliga. Se kulisser från Harry Potter-filmerna, få inblick i hur de skapade specialeffekterna och flyg på en kvast, precis som Harry! I "Den Förbjudna Skogen" kan du stå öga mot öga med den gigantiska spindeln Aragog och kring jul kan du se Hogwarts-slottet täckt av pudersnö och juldekorationer.

Stadium Tour

Är du intresserad av fotboll får du inte missa chansen att gå på en Stadium Tour på ditt favoritlags arena. 

Tower of London

Historiska Tower of London har genom tiderna använts som fängelse, skattkammare, vapenhus och zoo. Följ en "Beefeater" på en guidad tur och beundra de kungliga kronjuvelerna i Jewel House.

attraktion monument london

Churchill War Rooms

Om man besöker Churchill War Rooms i Westminster, får man möjligheten att se bunkern som Winston Churchill använde som kommandocentral under Andra Världskriget. När kriget var slut, stängde personalen dörren efter sig och sedan satte ingen foten där på ca 30 år, så många av utställningsföremålen är i original

 

 BOKA NU KONTAKTA OSS
info@destinationlondon.seOm ossVillkor