Destination London

Hotell London

Boka ditt hotell här!

Allmän info
Detta avtal faller under lagarna i Storbritannien. Du samtycker till att alla transaktioner som ett resultat till din användning av denna webbsida förekommer i Storbritannien och alla tvister gäller din användning eller försök till användning av denna webbsida skall lösas i London, Storbritannien och att det har exklusiv jurisdiktion och är mötesplatsen.

Om någon del i detta avtal befinns vara oriktig eller felaktig, skall de återstående villkoren och bestämmelserna i detta avtal fortsätta att gälla.

Alla priser enligt prislista om inget annat anges vid bokningstillfället. Priser kan vissa perioder eller datum avvika från publicerade priser. Det kan bero på t.ex. stora evenemang i London som gör det svårt att få rum. Exakt pris bekräftas alltid för godkännande innan bokning görs.

Bokning
Bokning görs genom att noggrant fylla i vår bokningsförfrågan eller kontakta oss via email. Skriv hellre in för mycket information än för lite (evenemangsbokning behöver ej göras i samband med hotellbokning, men referera alltid till hotellbokningen om t.ex. teaterbiljetter bokas vid ett senare tillfälle).

För att överhuvudtaget kunna bearbeta er förfrågan måste alltid följande information ingå: Ankomst & avresedatum, antal personer, rumstyp, namn samt hotell eller prisklass.
Vi besvarar i regel er förfrågan samma dag (måndag-fredag 09.00-18.00, Londontid).

Betalning
Då du är nöjd med hotellet eller evenemanget vi erbjudit och har bestämt dig för att boka, bekräftar du bokningen och skickar ditt kontokortnummer. Inget belopp dras alltså innan du är helt nöjd! Vi återbekräftar bokningen till dig samt sänder dig en hotellvoucher och kvitto via e-mail. 

OBS! Så snart betalningen är gjord, förstörs all kreditkortsinformation och kan således ej användas igen.

Alla priser återges i GBP £ (brittiska pund). Således räknar vi inte om priserna och är inte tvungna att gardera oss med höga växlingskurser för att täcka eventuella valutaändringar. 

Vad du ser är det totala priset. Inga andra avgifter eller skatter tillkommer och du betalar avgiftsfritt med kreditkort (VISA & Mastercard). 

För er som känner er osäkra att betala över internet har många banker möjlighet att utställa en typ av ”internetkortnummer” för enskilda betalningar. Kontakta din bank för information.

Ändringar
Ändring av datum, reslängd, hotell och liknande är kostnadsfritt (dvs ingen avgift från oss) fram till 4 dagar före ankomst. 

OBS! Ändringar kan dock eventuellt fördyra paketet på grund av t.ex. högre hotellkostnad vid val av nya datum etc. 

Avbokning
Om avbokning görs fram till 4 dagar före ankomstdatum uttages endast en administrativ avgift på £15 per bokning.
Görs den senare än detta uttages den administrativa avgiften på £15 samt en kostnad för minst första hotellnatten (i regel endast en natt, men detta kan variera mellan hotellen).

Praktisk information

Barnrabatter
Ges normalt av hotellen om barnet delar rum med minst två vuxna.

Vanligen gäller följande:
0-1 år (infants) bor gratis.
2-11 år får 50% rabatt på dubbelrumspriset då de bor i rum med två vuxna.

Detta kan dock variera mellan hotellen och bekräftas alltid vid bokningstillfället.

Frukost
Inkluderas i alla priser. CB står för Kontinental Frukost och EB för Engelsk Frukost. Många av hotellen serverar numera frukost i buffé-form, där man själv tar vad man vill ha. En Engelsk frukost inkluderar alltid den Kontinentala biten plus en lagad sektion som normalt består av bacon, ägg, korv, bönor och liknande.

Rumstyper
Hotellen har olika rumstyper. De vanliga är:
Singles = Enkelrum, Twins = Dubbelrum med separata sängar, Doubles = Dubbelrum med dubbelsäng (grand-lit), Triples = Trebäddsrum med 3 separata sängar eller enkelsäng + dubbelsäng, Quads = Fyrbäddsrum med 4 separata sängar eller 2 enkla + 1 dubbelsäng

Faciliteter
Samtliga presenterade hotell har dusch eller bad, wc , telefon & TV på rummen. Många har dessutom té/kaffekokare (kettle), hårtork & byxpress.

Klassificering
Klassiciceringen av hotellen är vår egen och överensstämmer inte alltid med de officiella varianterna, om någon av dessa finns. Bedömningen är naturligtvis baserad på den allmänna standarden men även på hotellets atmosfär och servicenivå samt tidigare kunders omdömme. 
I grova drag gäller följande:
5 = Lyxklass
4 = Förstaklass
3 = Mellanklass/turistklass
2 = Enkel mellanklass/turistklass
1 = BudgetBOKA NU KONTAKTA OSS
info@destinationlondon.seOm ossVillkor