Destination London

Fotbollsbiljetter

För fotbollsbiljetter, så kan ni klicka här för att få ytterligare information kring säsongen 2018/2019. 

För fotbollsbiljetter, så kan ni klicka här för att se våra paket för denna säsong - Kommer snart!

Här nedan hittar ni vad som brukar ingå i våra fotbollspaket. 

Arsenal-paketen: inkluderar boende i dubbelrum på trevliga mellanklasshotellet Lancaster Hall, kontinental frukostbuffet, matchbiljett på fina Club Level, fria drinkar i halvtid (ej starksprit), matchprogram, inträde till Arsenal´s museum och £5 voucher till Arsenals Club Shop.

Chelsea-paketen: inkluderar matchbiljett, program, välkomstdrink, en 3-rätters middag med 1/2 flaska vin + vatten, engelsk frukost samt 2 nätter i dubbelrum på fräscha 4-stjärniga Millennium & Copthorne Hotel på Chelsea´s arena.
De har även ett s.k. "Blues Dining" paket som inkluderar matchbiljett, program, en 3-rätters måltid före/efter match med 1/2 flaska vin + vatten. Boende ej inkluderat. Här väljer ni själva vilket hotell ni vill bo på.

West Ham, Crystal Palace & QPR paketen: inkluderar matchbiljett, 2 nätter i dubbelrum på trevliga Lancaster Hall (så långt lagret räcker) samt kontinental frukostbuffet.

Tottenham paketen: inkluderar matchbiljett, 2 nätter i dubbelrum på mellanklasshotell (typ Premier Inn) och kontinental frukost.

Vi erbjuder även motsvarande paket till andra stora klubbar som t.ex. Manchester United, Liverpool, Everton och Manchester City. Kontakta oss för mer information.
De paket som presenteras inkluderar 2 nätters boende i dubbelrum, frukost samt matchbiljett.

OBS! Begränsat antal paket till samtliga matcher. Extranätter kan läggas till och möjlighet till andra rumstyper finns.

Ändringar av matchdatum kommer eventuellt att förekomma och korrigeras så snart vi får besked om dessa.

köpa fotbollsbiljetter london

fotbollsbiljetter liverpool

Fotbollsbiljetter i London & Premier League

Vi säljer biljetter till i stort sett alla matcher i Premier League, samt lägre divisioner och cupmatcher. Vi köper alltid våra biljetter direkt från klubbarna. 
Vi rekommenderar inte köp av biljetter via "agenter" där man tar ut överpriser (ofta flera hundra pund per biljett), då man i sådana fall aldrig kan vara garanterad vilken typ av biljett man får eller att överhuvudtaget komma in på arenan. 

När du skickar en matchförfrågan till oss, tar vi så snabbt som möjligt reda på pris och tillgänglighet. Om du sedan vill boka, skickar vi en beställning till klubben. Vi kan dock vanligen inte "hålla" fotbollsbiljetter, så om du bestämmer dig för att boka är det viktigt att du är medveten om att din bokning är bindande och att vi omgående drar betalningen från ditt kort. 

Flyttade matcher
De flesta ligamatcherna spelas normalt på lördagar 15.00. Matcher flyttas dock ibland till andra dagar. Detta beror vanligen på att tv-bolagen, som ju pumpar in enorma pengar i fotbollen, vill direktsända vissa matcher på tv och då oftast på söndagar. Många är redan förutbestämda, men ibland tas dessa beslut endast ca 3-5 veckor före matchen. 

Matcher kan också flyttas beroende på att vissa lag går vidare i olika cuper och att det då "kör ihop sig" i spelprogrammet.

Om biljett är bokad till en flyttad match, erbjuder klubben vanligen refundering om det nya tiden/datumet är mer än 48 timmar från det ursprungliga. Ni måste dock kontakta oss i god tid så att vi hinner returnera biljetter till klubben i god tid innan match. Ibland tar klubben en avgift för återförsäljning. Denna är normalt på 10-20% av biljettpriset.

Notera att vi alltid handlar i god tro med våra leverantörer, men att vi inte kan ansvara för försummelser som orsakas av dessa eller deras anställda. Vi kan ej hållas ansvariga för ev. omkostnader som uppkommer i samband med denna service.

Då du bokat fotbollsbiljett är det av högsta vikt att du själv håller dig uppdaterad om ev. matchändringar. Detta ansvar ligger på dig. Du hittar alla matchändringar under Fixtures här.
Vi försöker naturligtvis också hålla oss á jour och vidarebefordra alla ändringar till våra kunder, men vi kan ej hållas ekonomiskt ansvariga för flyttade matcher och vi kan ej heller garantera återbetalning. 
Vi gör dock alltid vårt bästa för att försöka återförsälja biljetterna på kundens vägnar.

 BOKA NU KONTAKTA OSS
info@destinationlondon.seOm ossVillkor